Ředkvičková

hojí sliznice a čistí od hlenů.

Všechny obsahují vitaminy C, B1, B2, B6, beta-karoten, železo, vápník, síru, fosfor, hořčík, draslík, měď a další bioaktivní látky. Mimo jiné hořčičné oleje, které způsobují palčivou chuť.

Ředkvičkové smoothie z podmáslí

Ingredience

7 ředkviček

4 až 5 listů salátu little gem

Šťáva z poloviny limetky

Hrnek podmáslí

1 lžíce medu, datlového sirupu nebo něčeho podobného

¼ lžičky mleté sladké papriky

Špetka soli

Postup

Ředkvičkám okrájejte konce a společně se salátovými listy je pořádně opláchněte pod tekoucí vodou. Následně dejte všechny suroviny do mixovací nádoby a rozmixujte.

Poznámka: Nemějte strach uvedené suroviny nějakým způsobem obměnit za adekvátní náhradu. Když například místo podmáslí použijete kefír, nebo acidofilní mléko, nic s tím nezkazíte. Stejně tak může limetku zastoupit citrón a little gem třeba salát lollorosso.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.